maanantai 31. toukokuuta 2010

May is the month for shopping!

Hihih, otsikko kertookin kaiken ;) Vaik nyt on jo oikeastaan kesäkuu, mikä tarkoittaa että kesäloma häämöttää jo alle vuorokauden päässä!

Viikkoja sitten ostin nää söpöt miss selenen lakat. Olinkin jo kauan katellut näitä värejä ♥ Vihreä on sävy numero 154 ja sininen sävy numero 16. Aika huonosti levittyviä & peittäviä, mut tykkään muuten. Seppälästä ostin.

Olen aloittanut taas tekokynsien käytön, niille on kiva lakata (: Muutenkin omat kynteni ovat niin huonossa kunnossa, että niitä ei kehtaa pitää esillä! Tekokynnet vaan eivät pysy kiinni niin hyvin joka tilanteessa, joten niitä kadottaa helposti, sen takia olen ostanut melkein joka viikko uuden pakkauksen! Mulla on nyt kotona varmaan jotain 50 tekokynttä :D Käytän BodyTalk merkkisiä.
Kynsitarrojakin olen ostanut, vaik en viel tiiä minkälaisen lakkauksen näiden avulla tekis. Tarrat ja tekokynnet Seppälästä myöskin.

Huomasin että olen mustien lakkojen puutteessa, joten ostin tämän tummanharmaan Golden Rose hologrammilakan. Kuvassa lakka ei ole kovin hologrammin näköinen, mutta tietyssä valossa kynnellä se on. Sävy numero 119.
Glitterilakkojakin puuttuu, sillä Mavalan pink diamondini on juuttunut kiinni! En oo saanu sitä auki millään konstilla. Eli ostin siis Wild&Crazyn liilan glitterlakan. Piste i:n päällä tässä lakassa on liilan glitterin seassa uiskentelevat turkoosit glitterit. Lakka on todella huonosti peittävä, pitää laittaa sellaset 5 kerrosta että kynsi olis kunnolla glitteröity... Sävy on nimeltään Purple glitter, ja numeroltaan w61. Nämäkin lakat Seppälästä! ;) Paras paikka kynsijuttujen ostoon..

2 kommenttia:

  1. Ehdotan et kokeilet avata sen lakkapullon jakoavaimella :'D Ite en suosi mavaloita just vaan sen korkin takia, vaik ihania värejä niissä onkin :)

    -mirka-

    Oon samaa mieltä siitä että seppälä on paras paikka kynsijuttujen ostoon, vaikka aikovat vissiin lopettaa miss seleneiden myynnin, täytyy mennä hamstraamaan :'D

    VastaaPoista
  2. Eika seppälä lopeta myymään miss seleneitä? :oo
    Just hyvii :DD

    VastaaPoista